Adoa Consult adhd add counseling coaching den haag rijswijk delft rotterdam leiden zoetermeer relatieproblemen opvoedproblemen
 
Praktijk voor psychosociale hulpverlening, counseling en ADHD & ADD coaching
 

Hulpvraag

Adoa Consult biedt begeleiding bij :

- Stress - Burnout - Faalangst - Depressie - Het leven niet meer "aankunnen" - Angstig zijn
- ADD of ADHD - Hoogsensitiviteit (HSP) - Geloofsvragen


Vervolg over het Faalangst interview:

Er is nog veel meer over faalangst te zeggen, maar hoe het zich uit en voelt, kan bij iedereen verschillend zijn. Soms heb je niet eens door dat het jou belemmert bij je prestaties. Misschien vraag je je wel af, waardoor het niet lukt, of vind je het vervelend dat je blokkeert tijdens een tentamen.

Ook als iemand die ADD of ADHD heeft, of bijvoorbeeld dyslexie, ontstaat er vaak faalangst. Dit komt doordat er vaak al van jongs af aan dingen mis gingen.  Zo ontstaat een negatieve spiraal.
In het interview staan al een paar praktische tips die je kunt gebruiken ( vlak) voor een tentamen of rijexamen, om je spanning of angst te verminderen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, die iemand die jou wil helpen samen met jou kan doen.

Het kan je helpen om vooral te kijken naar wat je wél kunt. Bedenk dat andere mensen, ook net als jij, onzeker kunnen zijn. Zoek vrienden die je opbouwen en vertrouwen in je hebben. Zo kun je uit die negatieve spiraal komen.
Praat er over, je hoeft je er niet voor te schamen.

Helpen de tips jou niet genoeg? Zoek dan (professionele) hulp. Praat eens met de huisarts, of zoek zelf een coach. Als je studeert is er misschien een studiecoach die je op weg kan helpen.

En zoals ik al zei, je mag ook bij mij komen, als je dat wilt.

Heel veel succes! En wie weet...tot ziens!

 

Je mag altijd contact opnemen, ook als je andere hulpvragen hebt op het gebied van leven, wonen en werken.

Contra-indicaties:
Er is geen begeleiding mogelijk in ernstige crisissituaties en bij ernstige verslavings- en/of psychiatrische problematiek.
Hiervoor kunt je contact opnemen met je huisarts of crisiszorg in jouw woonplaats.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


Home.Informatie.Hulpverlener.Crosscare.Reviews.Links & info.Agenda.Contact.